Макарони з твердих сортів пшениці вищої категорії. Клас "А". Традиційні сухі макаронні вироби Riscossa виготовляються шляхом помолу твердих сортів пшениці і обробляються відповідно до традиційних способів, що застосовуються з 1902 року. Ідеально підходять для приготування смачних страв: пасти, гарніру та супів.
Виробник Riscossa це найбільша промислова компанія Італії, яка використовує зерна з твердих сортів пшениці вищого сорту. Завод розробляє завжди нові пропозиції, щоб задовольнити всі потреби на кухні споживачів.
З плином часу, Riscossa додала до традиційних макаронних виробів з борошна грубого помолу також спеціальні макаронні вироби, яєчні макаронні вироби, макаронні вироби для гурманів, створені за допомогою бронзової паста-машини, органічні макаронні вироби з цільного зерна і безглютенові макаронні вироби, очищені помідори і томатну пасту, готові соуси і т. д.