UKR
Вибрати розділ
Одеса

Триходермін від виробника. Замовлення на 2021 рік.

Триходермін від виробника. Замовлення на 2021 рік.
Триходермін від виробника. Замовлення на 2021 рік. - фото 1
Оновлено: 15 липня 2021, 11:27 ID: 4186427
35 грн/літр
на Флагма з 19 березня 2018
Производитель Менеджер
менеджер

Опис

Пропонуємо біопрепарат Тріходермін від виробника.
Працюємо за готівковий і безготівковий розрахунок.

Ціна: - 35 грн / л. без НДС.

Діє система знижок для оптових покупців.

доставка:
- Новою Поштою, Інтайм по всій території України
- самовивезення зі складу.

Тара - 10 л, 5 л.

Трихофіт (триходермін)

Препарат, що містить спори і міцелій гриба-антагоніста Trichoderma lignorum, а також віднайдені грибом в процесі виробничого культивування біологічно активні речовини.

Основні області застосування:

- обробка посадкового матеріалу, насіння, розсади, саджанців;
- захист від грибкових захворювань (в процесі розмноження гриби продукують антибіотики, які знищують збудників грибкових і гнильних захворювань сільськогосподарських культур; використовуючи чужі грибниці як живильне середовище, знищують гриби - патогенні);
- біодеструкції соломи і целюлози (при обробці подрібненої соломи залишилася на полях робочим розчином (5 л препарату на 1 га) з наступним закладенням в грунт, утворює 3-4 тонни органічних добрив

Якісні результати дає біопрепарат Тріходермін в закритих грунтах. Препарат пригнічує розвиток патогенних, збагачує грунт поживними речовинами, стимулює ріст і розвиток рослин. Препарат застосовується проти сірої і білої гнилі, чорної ніжки, парші, фузаріозу, аскохітозу, фітофторозу, та інших захворювань.
При правильному і своєчасному застосуванні препарату підвищується схожість і врожайність сільгосп культур, знижується ураження рослин кореневими гнилями.

Переваги застосування біопрепарату Тріходермін:

Біологічно активні речовини (ферменти та антибіотики (гліотоксін, вірідін, триходермин і ін.)), Які продукують Триходерма, пригнічують розвиток багатьох видів збудників захворювань і гальмують їх репродуктивну здатність.
- Маючи високу біологічну активність, швидко освоює субстрат, активно розкладає органічні сполуки; бере участь в процесах аммонификации і нітрифікації ;.
- Рекомендований від кореневих і листових хвороб (фітофторозу, чорної ніжки, борошнистої роси, несправжньої борошнистої роси, парші, плодової гнилі, курчавость персика, в'янення молодих пагонів, іржі, сірої та білої гнилей плодів (фомоз) і багатьох інших).
- Застосовується для передпосівної знезараження грунту, протруєння насіння, замочування саджанців, розсади, позакореневого підживлення; при проведенні робіт по боротьбі з фітопатогенними грибами і бактеріями; деструкції пожнивних залишків. Ефективний на будь-якому типі грунту.
- Препарат можна використовувати в складі бакових сумішей разом з хімічними пестицидами, крім тих, які містять мідь і ртуть.
- Біопрепарат не має шкідливого впливу на навколишнє середовище, людей, теплокровних тварин, риб, бджіл, і інших корисних організмів біоценозу, а також не є фітотоксичну для культурних і дикорослих рослин.

Найсвіжіша інформація знаходиться у власника оголошення.

Схожі оголошення

Viridin (Триходермін) Т - біофунгіцид для теплиць
Ціна
8.58 $/кг
Viridin (Триходермін) Т - біологічний фунгіцид для захисту від широкого спектру грибних та бактеріальних хвороб сільськогосподарських, плодово-ягідних, овочевих та декоративних культур, які вирощують в теплиці. Спеціально підібрана композиція препарату не збільшує електропровідність робочого...
+73 оголошення
26 гру 2023
2
Viridin (Триходермін) - біологічний фунгіцид
Ціна
7.81 $/кг  
опт від 125 грн /л
Viridin (Триходермін) - біологічний фунгіцид для захисту від широкого спектру грибних та бактеріальних хвороб сільськогосподарських, плодово-ягідних, овочевих та декоративних культур. Триходерма пригнічує патогенні збудники, що розповсюджуються через ґрунт і рослинні залишки. Культура...
+73 оголошення
26 гру 2023
Засіб від хвороб рослин - Viridin (Триходермін) ENZIM Agro
Ціна
126 грн/л  
опт від 116 грн /л
Viridin (Триходермін) ENZIM Agro - засіб від хвороб рослин, біофунгіцид широкого спектру дії проти грибних та бактеріальних хвороб на основі культури Trichoderma. Ефективно пригнічує патогенні збудники та захищає від грибних хвороб. Viridin (Триходермін) ENZIM Agro пригнічує патогенні збудники,...
+37 оголошень
5 бер 2019
Показати ще
Працює на Флагма з 19 березня 2018
Производитель Менеджер
менеджер
Дивіться також оголошення в категорії Агрохімія, інше
Зв'яжіться з компанією
Производитель Менеджер
менеджер
За телефонами
Скажіть, що знайшли оголошення на Флагма
Правила безпеки: Не погоджуйтеся на передоплату, якщо не впевнені в надійності користувача.
Написати повідомлення
БиоАгроЗахист, СП Производитель Менеджер, менеджер
Триходермін від виробника. Замовлення на 2021 рік.
35 грн/літр ID: 4186427
Вибрати розділ
×
Сайт Flagmа хоче показувати вам повідомлення.